Впродовж багатьох років науково-технічна бібліотека ІРГТ імені М.В. Зубця  здійснює обмін науковими збірниками, матеріалами конференцій, монографіями, посібниками, підручниками, методичними рекомендаціями, науково-виробничими та довідковими видання із закладами вищої освіти МОН України, науковими установами та іншими організаціями.

  Поточний, 2022 рік, виявився дуже важким для наукової та освітянської спільноти  України в плані розробок та видання наукових праць, але приємно відзначити, що наша бібліотека отримала значний обсяг надходжень від колег із ЗВО та наукових установ, а також авторів ІРГТ імені М.В. Зубця.

   Значну цінність  при підготовці здобувачів ступеня доктор філософії мають навчальні посібники та монографії, люб’язно надані Інституту колегами з Одеси, Асканії – Нової,  Миколаєва, Києва, Дніпра; наукові збірники з Одеси, Молдови; методичні рекомендації з Хмельниччини, Києва, Оброшиного, Дніпра, Львова, Житомира; державний реєстр племінної справи у тваринництві та каталог бугаїв молочних і молочно-м'ясних порід для відтворення маточного поголів'я, автореферати дисертацій  тощо.

   Здобувачі вищої освіти першого року навчання в аспірантурі Вінтонів М., Чугаєв С. та Яцинка В. із задоволенням ознайомилися з новими надходженнями до бібліотеки.

  Вдячні співробітникам бібліотеки Фасолі Варварі Іванівні та Кузебній Наталії Миколаївні за їх нелегку, але таку потрібну працю, особливо при підготовці аспірантів. Запрошуємо співробітників переглянути нові надходження до бібліотеки Інституту.