14 березня 2023 року в Інституті розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН під головуванням керівника програми віцепрезидента НААН, академіка НААН Михайла ГЛАДІЯ, відбулося засідання координаційно-методичної ради з розгляду календарних планів виконання завдань програми на 2023 рік. Календарні плани наукових досліджень доповіли керівники завдань установ-співвиконавців.

  Рекомендації щодо затвердження календарних плані за розглянутими завданнями координаційно-методичної ради ІРГТ імені М.В. Зубця висвітлили керівники підпрограм та рецензенти.

   Виступаючі наголосили, що не дивлячись на складні умова воєнного стану, усі наукові установи, які задіяні у виконанні програми, планують провести заплановані дослідження та створити наукову продукцію, яка буде конкурентоспроможною не лише на ринку тваринництва України.

У Х В А Л А

засідання координаційно-методичної ради з виконання

ПНД НААН № 31 «Генетичне поліпшення сільськогосподарських тварин,

їх відтворення та збереження біорозмаїття»

(«Генетика, збереження та відтворення біоресурсів у тваринництві»)

від 14 березня 2023 року

   Розглянувши та обговоривши календарні плани з виконання фундаментальних та прикладних завдань програми наукових досліджень НААН № 31 «Генетичне поліпшення сільськогосподарських тварин, їх відтворення та збереження біорозмаїття» («Генетика, збереження та відтворення біоресурсів у тваринництві») на 2023 рік координаційно-методична рада ухвалила:

1. З урахуванням наданих зауважень та запропонованих змін і уточнень календарні плани робіт на 2023 рік з виконання фундаментальних та прикладних завдань програми наукових досліджень НААН № 31 «Генетичне поліпшення сільськогосподарських тварин, їх відтворення та збереження біорозмаїття» («Генетика, збереження та відтворення біоресурсів у тваринництві») затвердити.

2. Доопрацьовані, відповідно до зауважень, календарні плани з уточненням місця і термінів проведення досліджень та вказанням для прикладних завдань запланованої науково-технічної продукції подати до головної установи до 30 березня 2023 року.