В поточному році ІРГТ імені М.В. Зубця НААН проводить черговий набір вступників на навчання до аспірантури за акредитованим освітньо-науковими програмами «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» і «Біологія».

   25 серпня 2025 року відбулася перша зустріч зі вступниками, під час якої директор інституту Остап ЖУКОРСЬКИЙ  ознайомив присутніх з науковими досягненнями установи та побажав подальшої співпраці над вирішенням однієї із світових глобальних проблем, а саме:  забезпечення людства продукцією тваринного походження.

  Фахова комісія у складі Юрія Полупана, доктора сільськогосподарських наук, професора, члена-кореспондента НААН, Світлани Войтенко, доктора сільськогосподарських наук, професора та Ольги Бірюкової, доктора сільськогосподарських наук, ст. наукового співробітника провели додаткове вступне випробування із спеціальності 204 ТВППТ, а у складі Світлани Ковтун, доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка НААН, Світлани Войтенко і Валентини Дзіцюк, докторів сільськогосподарських наук, професорів – зі спеціальності 091 Біологія та біохімія. Вступна кампанія триває. Маємо надію, що українська наука, не дивлячись на випробовування часу, інтенсивно рухатиметься вперед і матиме гарні перспективи.