5 серпня 2024 р. під головуванням завідувачки відділу генетики і біотехнології Інституту Валентини ДЗІЦЮК відбулася нарада викладачів освітнього процесу з підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ступеня доктора філософії.

   Валентини ДЗІЦЮК було наголошено на важливості проведення практичних занять під організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, на необхідності поповнення матеріально-технічної бази необхідним сучасним обладнанням та реактивами для проведення практичних занять та виконання дисертаційних досліджень. З

   Завідувачка лабораторії біотехнології Оксана ЩЕРБАК зосередила увагу на необхідності проведення систематичної повірки або калібрування наявних засобів вимірювальної техніки. Підкреслила, що технічний стан обладнання (наявність сертифікатів, метрологічна повірка тощо) та оснащених лабораторних приміщень забезпечить ефективну підготовку аспірантів та сприятиме підготовці спеціалістів високої кваліфікації.

   Перша заступниця директора з наукової роботи Світлана КОВТУН наголосила, що поєднання отриманих на практиці експериментальних даних з теоретичною базою аспірантів забезпечить їм об’єктивну оцінку щодо можливих напрямів впровадження у практику своїх теоретичних знань.