| Навчальні дисципліни 2021 року набору | ||
| Математичне моделювання та планування експерименту | 2021 року набору в аспірантуру | |
| Методика досліджень та організація підготовки дисертаційної роботи | 2021 року набору в аспірантуру | Анотація Робоча програма | 
| Молекулярно-генетичні технології в тваринництві | 2021 року набору в аспірантуру | Анотація Робоча програма | 
| Комп’ютерна обробка інформації | 2021 року набору в аспірантуру | Анотація Робоча програма | 
| Біологія тварин | 2021 року набору в аспірантуру | |
| Вибіркові компоненти для підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти 2021 року набору в аспірантуру | ||
| Методологічні основи клітинної та генної інженерії у тваринництві | Блок 1 | |
| Новітні тренди в сучасній біології | Блок 2 | |
| Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва | Блок 4 | |
| Біотехнологія у тваринництві | Блок 3 | |
| Генна інженерія | Блок 1 | |
| Клітинна інженерія | Блок 1 | |
| Сучасні методи репродуктивної інженерії | Блок 1 | |
| Мікробіологія та імунологія | Блок 2 | |
| Цитологія, гістологія, біохімія | Блок 2 | |
| Промислова біотехнологія | Блок 3 | |
| Інженерна ензимологія | Блок 3 | |
| Біотехнологія в харчовій промисловості | Блок 3 | |
| Технології в харчовій промисловості | Блок 4 | |
| Прогресивні технології сучасного тваринництва | Блок 4 | |
| Інноваційне виробництво продуктів харчування людей | Блок 4 | |
| Робочі програми по 091 спеціальності для підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти 2021 року набору в аспірантуру | ||
| Обов‘язкові навчальні дисципліни загальної підготовки | Педагогічна (асистентська) практика Іноземна мова за професійним спрямуванням Розпорядження про затвердження персонального складу груп для вивчення вибіркових дисциплін | |