Навчальні дисципліни 2021 року набору |
||
Математичне моделювання та планування експерименту |
2021 року набору в аспірантуру | |
Методика досліджень та організація підготовки дисертаційної роботи |
2021 року набору в аспірантуру | Анотація Робоча програма |
Молекулярно-генетичні технології в тваринництві | 2021 року набору в аспірантуру | Анотація Робоча програма |
Комп’ютерна обробка інформації | 2021 року набору в аспірантуру | Анотація Робоча програма |
Біологія тварин | 2021 року набору в аспірантуру | |
Вибіркові компоненти для підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти 2021 року набору в аспірантуру |
||
Методологічні основи клітинної та генної інженерії у тваринництві | Блок 1 | |
Новітні тренди в сучасній біології | Блок 2 | |
Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва | Блок 4 | |
Біотехнологія у тваринництві | Блок 3 | |
Генна інженерія | Блок 1 | |
Клітинна інженерія | Блок 1 | |
Сучасні методи репродуктивної інженерії | Блок 1 | |
Мікробіологія та імунологія | Блок 2 | |
Цитологія, гістологія, біохімія | Блок 2 | |
Промислова біотехнологія | Блок 3 | |
Інженерна ензимологія | Блок 3 | |
Біотехнологія в харчовій промисловості | Блок 3 | |
Технології в харчовій промисловості | Блок 4 | |
Прогресивні технології сучасного тваринництва | Блок 4 | |
Інноваційне виробництво продуктів харчування людей | Блок 4 | |
Робочі програми по 091 спеціальності для підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти 2021 року набору в аспірантуру |
||
Обов‘язкові навчальні дисципліни загальної підготовки |
Педагогічна (асистентська) практика Іноземна мова за професійним спрямуванням Розпорядження про затвердження персонального складу груп для вивчення вибіркових дисциплін |